ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ....

Άλλαξε σιγά σιγά η αυλή του σχολείου μας, στα πλαίσια του φετινού περιβαλλοντικού προγράμματος  για τη διαμόρφωση της σχολικής αυλής...Δείτε κάποιους από τους εξωτερικούς τοίχου μας, πριν και μετά την αλλαγή, η οποία έγινε με πραγματικά πολλή προσωπική δουλειά:
 
η βρύση στην αυλή.... 
ΠΡΙΝ:
ΚΑΙ ΜΕΤΑ:

ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ:





                                             ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ:




η είσοδος....
ΠΡΙΝ:










ΚΑΙ ΜΕΤΑ:


ο κήπος...
ΠΡΙΝ:


ΚΑΙ ΜΕΤΑ: 



παραδοσιακά παιχνίδια ζωγραφισμένα στην αυλή ...



Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια, τον κύριο Βλάχο, τον μπαμπά του Φοίβου, που μας εφοδίασε δωρεάν με χρώματα και πινέλα για να βάψουμε τους τοίχους μας...
Καθώς και όλους τους γονείς και φορείς, που βοήθησαν στη μεταστροφή συτή του σχολείου μας...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
 .......................
ΚΑΙ ΕΔΩ,
 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ  ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:









Ο ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ, ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΕΝΑ, ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΤΩ, ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ, ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ, Η ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΗ ΜΑΣ ΒΡΥΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΛΑΣΠΗ, ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ Η ΕΞΩΠΟΡΤΑ  ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ...ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!!
..................
........................................

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!!!!

      Διαγραφή
  2. Μόλις μπήκα και το είδα μετά από προτροπή της Εύης, Ντίνα να χαίρεσαι(τρόπος του λέγειν) που οι καταστροφές γίναν αφού κλείσαν τα σχολεία. Σκέψου να ήταν όσο λειτουργούσαμε, το αντιμετωπίσαμε πριν δύο χρόνια όταν για δέκα μέρες φυτεύαμε κάθε πρωί τα λουλούδια και τα δεντράκια που μας ξεριζώνανε το βράδυ και τα μικρά μας κλαίγαν κάθε μέρα με το χάλι που αντίκριζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι κρίμα πραγματικά να θέλεις να κανεις έργο και να μη μπορείς....φαντάζομαι πόσο θα στενοχωριόταν τα μικρα σας!!!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι ντροπή αυτές οι εικόνες για όσους τα έκαναν !Μόνο θλίψη προκαλούν :( :(
    Ένα μεγάλο μπράβο σε εσάς για το πως είχατε φτιάξει το σχολείο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή