ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Ιωαννιτών, συμμετείχαμε κι εμείς στον εορτασμό της πόλης μας την Πέμπτη, με κάλαντα και μουσικοχορευτικά δρώμενα στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα, μαζί με άλλα σχολεία. Και μια και βρεθήκαμε εκεί, δε χάσαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το Γραφείο του Αντιδήμαρχου Παιδείας κ. Παντελή Κολόκα και να του πάρουμε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης!!
 
Έξω από
 το γραφείο του είδαμε κάτι που μας απέσπασε την προσοχή και είπαμε να το παρατηρήσουμε καλύτερα:
Αλλά τελικά συνεχίσαμε προς το στόχο μας:

 
Προετοιμάζοντας τη συνέντευξη, δώσαμε έναν πιο βιωματικό χαρακτήρα, κάνοντας κατάληψη της καρέκλας του αντιδήμαρχου, για να δούμε πώς βλέπει κάποιος τον κόσμο από εκεί!!

 
 Και ένα mini meeting!!!

  Η ώρα της κρίσης για τον αντιδήμαρχο έφτασε:
  Και αφού μείναμε ευχαριστημένοι από τις απαντήσεις, βγάλαμε και αναμνηστικές φωτογραφίες:
  .
Η συνέχεια είχε face painting:



 και φωτογραφίες μπροστά από το υπέροχο δέντρο που στόλισαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου: 
 
Και είμαστε πλέον έτοιμοι για την παρουσίαση του μουσικοχορευτικού μας:
 "Καλικαντζαράκια και αγιοβασιλίτσες" εν δράσει:




 Τέλος, τραγουδήσαμε τα κάλαντα :

Και αποσπάσαμε το πιο θερμό χειροκρότημα στην υπόκλιση:
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ιωαννιτών που μας έδωσε την ευκαιρία να βγούμε για μια ακόμη φορά έξω από την τάξη μας σαν ομάδα, τη Δ/νση ΠΕ Ιωαννίνων και την ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου που ενέκριναν την άδεια αυτή, 
και φυσικά τον κ. Κολόκα που μας δέχτηκε στο γραφείο του και μας αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο του, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά και να διαπιστώσουμε από τόσο μικροί, πως αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στον κόσμο γύρω μας, δεν έχουμε παρά να το προσπαθήσουμε!!!
.....................

2 σχόλια: