ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΤΕΧΝΙΑΣ

Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, επισκεφτήκαμε το Μουσείο Αργυροτεχνίας, πήραμε μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ζώα και φυτά της περιοχής μας", είδαμε τα εκθέματα, παρακολουθήσαμε βίντεο με τον τρόπο παρασκευής των ασημικών, αξιολογήσαμε τις γνώσεις μας σε διαδραστικά παιχνίδια σε υπολογιστές αφής, παίξαμε, περιηγηθήκαμε στο Κάστρο κι επιστρέψαμε γεμάτοι γνώσεις κι εμπειρίες.
Πηγαίνοντας στο Μουσείο:
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

Στο μουσείο, ο Π. μιας και είχε πάει ξανά, ανέλαβε την ξενάγηση με τον ξεναγό :


Το διάλειμμα:

Και η επιστροφή :Μια υπέροχη, διαφορετική μέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου