ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2019

Φέτος η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού συνέπεσε με την πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019.
Εμείς, συμμετέχοντας στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (14-30 Σεπτεμβρίου 2019), καλέσαμε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια tae kwon do κ. Θωμαϊς Δημητρίου στο σχολείο μας για να γνωρίσει στους μαθητές μας με βιωματικό τρόπο την αξία και τη χαρά του αθλητισμού κι όχι απαραίτητα του πρωταθλητισμού, με κύριο σύνθημα: Αγαπώ την Άθληση, αγαπώ την υγεία μου. 
Τα παιδιά ασχολήθηκαν με διάφορες αθλοπαιδιές, χάρηκαν, συνεργάστηκαν, χρησιμοποίησαν και τις δυο τους πλευρές (αμφιπλευρικότητα), έπαιξαν παιχνίδια συντονισμού, έμαθαν τι θα πει πειθαρχία και διασκέδασαν παίρνοντας σημαντικά μαθήματα ζωής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου