ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ.....




Η Περιφερειακή Διευθύντρια Π. & Δ. Εκπ/σης Ηπείρου και η Συντονίστρια Δράσεων του Παρατηρητηρίου Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού διοργάνωσαν τριήμερη εκδήλωση με θέμα “Η συνεργασία και η συμμετοχή ενάντια στη βία και στον εκφοβισμό”. 
Η τριήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 22 & 23 Ιανουαρίου, ενώ στην Άρτα και στην Πρέβεζα στις 24 Ιανουαρίου 2014.
Συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημήτρης Χατζής” (Χώρος πρώην Παλαιών Σφαγείων), την Τετάρτη 22/01/2014 από τις 18.00 έως τις 21.00, διεξήχθησαν ομιλίες και παρουσιάσεις υλοποιημένων δράσεων από σχολεία της Ηπείρου. 
Την Πέμπτη 23/01/2014 από τις 17.00 έως τις 19.20, διεξήχθη ανοιχτή συζήτηση του κ. Γεωργίου Μόσχου, Συνηγόρου του Παιδιού με μαθητές εκπροσώπους σχολείων των Ιωαννίνων και ακολούθησε από τον ίδιο, επιμορφωτικό σεμινάριο στους Εκπαιδευτικούς......

Ένα μικρό απόσπασμα από την παρουσίαση του σχολείου μας στην εκδήλωση την Τετάρτη....

2 σχόλια: