ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ....

Μια ανάρτηση αφιερωμένη σε όλους τους περσινούς μαθητές, μικρούς και μεγάλους, και στους γονείς τους, για τη βοήθειά τους σε όλες τις περιβαλλοντικές  δράσεις μας, με την ελπίδα να τους έχουμε ευαισθητοποιήσει έστω και λίγο στο θέμα του περιβάλλοντος.
Ανάρτηση λοιπόν αφιερωμένη στο Γιώργο, τη Μελίνα, τον Κων/νο, τη Μαριάννα, την Αγγελική, τη Ναταλία, τον Θεοχάρη, αλλά και τον Λάμπρο, τον Χρήστο, τη Βάλια, τον Κων/νο, την Αναστασία και τη Ραφαηλία.
 Το μπλουζάκι του Let's Do It Greece, έφτασε σήμερα στο σχολείο μας :

για να γράψουμε κι εμείς το όνομά μας :
 
κι αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε τι κάναμε πέρισυ ΕΔΩ  και ΕΔΩ
αλλά και να προετοιμαστούμε για τις φετινές μας δράσεις. 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Στάθη και τον Θωμά Τσίκο από την ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά και τον Νίκο Κιούση, πανελλαδικό συντονιστή του προγράμματος.
 ............................................................


1 σχόλιο: