ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

LET'S DO IT GREECE- LET'S DO IT IOANNINA

ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...
Μην ξεχαστείτε και κανονίσετε κάτι άλλο!!!!!

Δείτε  ΕΔΩ την περσινή δράση μας για το Let' s do it και ΕΔΩ (διορθωμένο), τις δράσεις μας στα πλαίσια της περιβαλλοντικής εβδομάδας δράσης στο σχολείο. Και ΕΔΩ δείτε το μπλουζάκι του Let's Do It στο τμήμα μας, στη φετινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Και μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαμε όλοι οι εθελοντικοί φορείς στο Δημαρχείο Ιωαννίνων,μαζί με τον πανελλαδικό συντονιστή της δράσης Νίκο Κιούση λίγο πριν το Πάσχα:
..........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου