ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ...

Την Παρασκευή είχαμε τη χαρά και την τιμή, να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την εκπρόσωπο του προγράμματος "Καλύτερη Ζωή" του WWF, ένα πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, με δράσεις σχετικές με το περιβάλλον, τη διατροφή και την εμπλοκή των γονέων και της κοινότητας και διακρίθηκε ανάμεσα σε 325 σχολεία όλης της Ελλάδας με το Βραβείο "Αργυρό Πάντα"
Αυτή είναι η πλατφόρμα μας στο Δίκτυο:
Έτσι λοιπόν, η κ. Βίκυ, ταξίδεψε από την Αθήνα ειδικά και μόνο για τη βράβευση και την Παρασκευή την υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά, αμέσως μετά τη γιορτή μας:
 
Μετά από μια σύντομη ανασκόπηση μερικών από τις φετινές μας δράσεις, με μεγάλη αγωνία, ανοίξαμε το πακέτο που μας έφερε!!!Ήταν ένας καταπληκτικός χειροποίητος πίνακας, που είχε πάνω το Βραβείο μας:

Ακολούθησε η ατομική βράβευση του κάθε παιδιού:




Και η κυρία πήρε βραβείο:
Με τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής, τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων ΠΕ, την εκπρόσωπο του WWF και τους μικρούς πρωταγωνιστές του βραβείου:
 Είχαμε τόσα να πούμε στην κ. Βίκυ για το πρόγραμμα:
 
 Και τόσα να της δείξουμε:

Βγάλαμε και μόνοι μας φωτογραφίες για να θυμόμαστε το Βραβείο που πήραμε στο Νηπιαγωγείο, γιατί μερικοί θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα πετάξουν σε πιο βαθιά νερά:





Να και το Βραβείο για το σχολείο μας:

Και ο καταπληκτικός πίνακας που θα κοσμεί την τάξη στο εξής :
Ήταν μια υπέροχη μέρα, με υπέροχους ανθρώπους και πραγματικά στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδάκια μου!!!Που αξίζουν τα καλύτερα και μια Καλύτερη Ζωή, γιατί είναι τα Καλύτερα Παιδιά!!!
Ευχαριστούμε πολύ το WWF και την κ. Βίκυ, για τις τόσο γλυκές αναμνήσεις που μας χάρισαν την τελευταία μέρα στο Νηπιαγωγείο και υποσχόμαστε πως θα είμαστε Ενεργοί Πολίτες και "ΠΑΝΤΑ" ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος!
Ευχαριστούμε πολύ, την κ. Δήμητρα Γκανιάτσα, Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής 9ης Περιφέρειας και τον κ. Βέργο Κων/νο, υπεύθυνο Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης του Νομού μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Φυσικά ευχαριστούμε πολύ τους γονείς των παιδιών μας, που    αγκάλιασαν και ενίσχυσαν κάθε ιδέα και κάθε προσπάθεια του σχολείου μας όλη τη  χρονιά, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δε θα είχε γίνει!!!
Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές μας, που με τον ενθουσιασμό και την απεριόριστη διάθεσή τους για δράση, μας καθοδηγούσαν, μας ενθάρρυναν και μας κινητοποιούσαν συνεχώς, γι' αυτό το "και κάτι ακόμα"!!!
............................................

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Ντίνα!!!Σας αξίζουν τα καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Κλεοπατρα μου....Σε ολους μας αξιζουν τα καλυτερα!!!!Καλο Καλοκαιρι!!!!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε εσένα και στους μαθητές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου ευχαριστουμε πολυ!!!! Το Πυθαγορειο ΠΑΝΤΑ μπροστα !!! Καλο Καλοκαιρι!!!

      Διαγραφή