ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

OPEN DISCOVERY SPACE - ISE - MY SCHOOL GARDEN...

Την προηγούμενη Πέμπτη η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Ηπείρου διοργάνωσε στο GRAND SERAI ημερίδα, στο πλαίσιο της διάχυσης των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων Erasmus+, με θέμα :
"Η Ευρωπαϊκή Διάσταση στην Εκπαίδευση"

και σε συνεργασία με Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ηπείρου.
Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημερίδας, με πολύ σημαντικούς εισηγητές και αξιολογότατες δουλειές από πολλά σχολεία της Ηπείρου. Ένα από τα σχολεία που παρουσίασαν δουλειά τους ήταν και το δικό μας.
Παρουσιάσαμε το ευρωπαϊκό έργο Open Discovery Space και συγκεκριμένα το πρόγραμμα My School Garden, που δουλέψαμε φέτος και ανήκει στο καινοτόμο πρόγραμμα Inspiring Science Education.

 

Ευχαριστούμε πολύ την ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου και την υπεύθυνη των ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ. Ντόλλυ Στασινού, που μας έδωσαν την ευκαιρία να προβάλλουμε τη δουλειά μας και να αναδείξουμε τον ιδιαίτερο ρόλο του Νηπιαγωγείου στη μαθησιακή εξέλιξη του παιδιού!!
Επίσης ευχαριστούμε την κ. Αλεξάνδρα Σούλη Μέντορα του προγράμματος στην Ηπειρο και τον κ Νεκτάριο Τσαγλιώτη πανελλήνιο συντονιστή του έργου, για την πολύτιμη βοήθεια τους στο πρόγραμμα μας!
.......................................................

2 σχόλια: