ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ENVIRONMAN....Ο eTwinning ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Αφού ψηφίσαμε όλοι μαζί τον super ήρωα της Ανακύκλωσης, κάθε σχολείο τον ζωγράφισε και τον ανέβασε στο twinspace του έργου "ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ":

  • Το σχολείο από τον Ωρωπό της Μαρίας:

  •  Το πειραματικό Ιωαννίνων της Αγγελικής:


  •  το σχολείο της Florence από Γαλλία:


  •  το σχολείο του Δημήτρη από Πύργο:


  •  το δικό μας:

και περιμένουμε και τους υπόλοιπους ήρωες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου