ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ eTwinning - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

Και μετά τις Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας που κέρδισαν τα περσινά project του τμήματος, ήρθε η ώρα να φτάσουμε στην ανώτατη διάκριση και να βραβευτούμε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, ΚΑΙ για τα 4 προγράμματα που υλοποιήσαμε . 
Από το mail της ΕΥΥ eTwinning :
"...Αγαπητή Dina Tallou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "The protection of the Environment". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών σας και κατ επέκταση του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζουμε να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς 
eTwinning Team..."
Απίστευτη χαρά, περηφάνια και ικανοποίηση, μετά από μια χρονιά σκληρής και απαιτητικής δουλειάς.
Μπράβο στα παιδάκια μου που αγκάλιασαν με τόση αγάπη το eTwinning και ταξίδεψαν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με το αεροπλάνο που φτιάξαμε, αλλά και μέσω τηλεδιασκέψεων:Και η περσινή χρονιά έκλεισε σήμερα, με την παρουσίαση των έργων αυτών στο πανελλήνιο συνέδριο eTwinning με διεθνή συμμετοχή, που έγινε αυτό το τριήμερο στην Πάτρα:............................

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια!!!! Σίγουρα πολύ μεγάλη τιμή για το σχολείο σας και τις προσπαθειές σας! Μπράβο και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή