ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

Η1Ν1: ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!!

Η έξαρση του ιού της γρίπης το τελευταίο διάστημα, στάθηκε αφορμή να ασχοληθούμε με τους τρόπους προφύλαξης του εαυτού μας και των άλλων, με στόχο την πρόληψη και τη μείωση της μετάδοσης του ιού και την ενεργοποίηση των μαθητών σε θέματα υγιεινής .
Γνωρίσαμε χρήσιμες πληροφορίες για :
-το τι είναι τα μικρόβια και αν είναι όλα επικίνδυνα.
-πως μεταδίδονται.

 -πότε και πως πλένουμε τα χέρια μας.
Μάθαμε πώς πρέπει να βήχουμε και να φτερνιζόμαστε και το κάναμε χειροτεχνία:

Γνωρίσαμε τρόπους θωράκισης του εαυτού μας πέρα από αυτούς, όπως είναι η σωστή διατροφή και η ενίσχυση με βιταμίνη C:Φτιάξαμε σκουφάκια και γαντάκια για να μην κρυώνουμε:
Η αφίσα που φτιάξαμε για να μας θυμίζει να πλένουμε τα χέρια μας συχνά:

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ με συνεχείς αναρτήσεις του στέλνει στα σχολεία οδηγίες για τους τρόπους προφύλαξης των μαθητών :

Και μια χειροτεχνία για να μην ξεχνάμε  τι πρέπει να κάνουμε, από την αγαπημένη φίλη Αριάδνη Ευαγγελοπούλου:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου