ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση από τη σημερινή μας εκδήλωση....
Μπροστά στο περίπτερό μας....
 Κλέψαμε εντυπώσεις.... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

 Παρακολουθώντας επίδειξη ρομποτικής...
 Μια αναμνηστική φωτογραφία με την πρόεδρο της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας ISCAR κ. Κατερίνα Πλακίτση, τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Θωμά Μπέγκα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών ΠΕ Ιωαννίνων κ. Στέφανο Σίντο:
Είμαστε πια και πιστοποιημένα Μικροί Επιστήμονες:
Ακολουθεί ανάρτηση με πολλές λεπτομέρειες...
Μπράβο στους μικρούς NIPIO MASTER SEF μου για την όλη τους στάση και συμπεριφορά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου