ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΒΡΑΒΕΙΑ LIEBSTER...

Με καθυστέρηση πάνω από ένα μήνα λόγω φόρτου εργασίας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την αργοπορία από τις αξιόλογες συναδέλφους
http://marakall.blogspot.gr/  
και
http://vrefonipiagwgos.blogspot.gr/2014/12/2-liebster_9.html
που με τίμησαν με το διαδικτυακό βραβείο Liebster και να τις ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκαναν. 

Τι είναι το βραβείο Liebster?
Το "Liebster award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο διάφορα blogs! 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτηση σας το εικονίδιο Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger ο οποίος σας απένειμε το βραβείο.
γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 αναγνώστες και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

Επειδή έχω ήδη απαντήσει στις ερωτήσεις αυτές σε παλιότερες βραβεύσεις και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, προτείνω αμέσως τα 10 blogs που θεωρώ ότι αξίζει να προβληθούν περισσότερο:

Φυσικά πρώτο και καλύτερο το νεοσύστατο blog του Ολοήμερου τμήματος του σχολείου μας, από τις εξαιρετικές συναδέλφους  κ. Ντίνα και κ. Ολυμπία που η δουλειά τους είναι δύσκολο να αποτυπωθεί μέσα σε λίγες αναρτήσεις:
  1. http://ntinampafataki.blogspot.gr/ 
  2. Το blog του Νηπιαγωγείου Σταυρακίου που πραγματικά θαυμάζω για τη δουλειά του:http://nipstavrakiou.blogspot.gr/ 
  3. Του Νηπιαγωγείου Περιβλέπτου και της καταπληκτικής νηπιαγωγού και φίλης Κατερίνας :http://blogs.sch.gr/nipperivl/ 
  4. Της αγαπημένης Διόνης : http://tistaksiskaitispraksis.blogspot.gr/
  5. Της συμφοιτήτριας Χριστίνας από το Νηπιαγωγείο Ελεούσαςhttp://nipiagogosioan.blogspot.gr/2013_12_01_archive.html
  6. Το http://evaragou.blogspot.gr/ της Εύης 
  7. Της αγαπημένης Κατερίνας που αισθάνομαι ότι είμαστε το ίδιο μυαλό σε διαφορετικά σώματα:http://paixnidokamomataa.blogspot.gr/2015/01/blog-post_14.html
  8. Της Βούλας για την απίστευτη όρεξη για δουλειά που έχει:http://prosxolikipareoula.blogspot.gr/
  9. Της Μαρίας για το μόνιμο χαμόγελο και την τεράστια αγκαλιά για όλους:http://marigiani.blogspot.gr/
  10. Και τέλος, για άλλη μια φορά, το blog της Αριάδνης γιατί δεν υπάρχουν λόγια γι αυτήν :http://edonipiagogeio.blogspot.gr/
 Κρίμα να μην έχω κι άλλα βραβεία να δώσω σε άπειρους συναδέλφους που εκτιμώ και σέβομαι για τη δουλειά τους...Υπόσχομαι την επόμενη φορά...

5 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΜΗ ΜΟΥ! ΕΝ ΑΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!! ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Ντίνα μου όπως ήδη σου έγραψα χάρηκα ιδιαίτερα γι αυτό το βραβειάκι γιατί σε θεωρώ χαρισματική και ακούραστη συνάδελφο!!!!!!Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντινάκι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για το βραβειάκι φυσικά ....
    μεγάλη χαρά και τιμή να δέχομαι βραβείο από μια αξιόλογη συνάδελφο !!!!
    καλή και δημιουργική συνέχεια στο έργο σου!!!!!
    ελπίζω αν ανέβω προς Γιάννενα να τα πούμε και από κοντά .......
    φιλιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή