ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ LET΄S DO IT...

ΑΝ και λίγο καθυστερημένα σας ανεβάζω φωτογραφίες από την εθελοντική μας δράση με το LET΄S DO IT GREECE στις 26 Απριλίου...Όλοι βρεθήκαμε στο Θεατράκι στα Ναυτάκια και αποδείξαμε ότι αν θέλουμε, μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπίες και συνειδήσεις... (Θέλουμε όμως;;;)




 τοποθετώντας το πανό μας (που ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση):
 και διορθώνοντάς το:
οι δημιουργοί υπογράφουν το έργο τους:

 και οι μαμάδες στο κλίμα:






"το τέρας των σκουπιδιών" με τη υπεύθυνη του γραφείου εθελοντισμού στα Γιάννενα κ. Βερόνικα Παπαγεωργίου:




 με τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Παντελή Κολόκα:


 και μια αναμνηστική φωτογραφία όλοι μαζί, κλεμμένη από την κεντρική σελίδα της δράσης στα Γιάννενα, με την παρακάτω υποσημείωση:
"Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ εθελοντές ήταν αυτά τα παιδια 5-6 ετων που με την ψυχή τους καθάριζαν και χαμογελούσαν...!!! Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους τους"
Εδώ δείτε φωτογραφίες από τη δράση γενικότερα ( από τις 12 φωτογραφίες, η μία είναι το πανό μας και η άλλη τα νύχια της Δανάης!!!)
http://photoioannina.blogspot.gr/2015/04/let-s-do-it-greece.html
Εδώ δείτε ένα μικρό βιντεάκι που βρήκα στο διαδίκτυο από όλους τους συμμετέχοντες (το βιντεάκι αρχίζει και τελειώνει με μας!!!!Τελικά οι μικροί έκαναν τη διαφορά εκείνη τη μέρα!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=0KLZh2RGxMU
Και μια φωτογραφία από το event στο τέλος της δράσης με μεγάλη μερίδα από τους συμμετέχοντες και τους φορείς που πήραν μέρος:
 



Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας βοήθησαν να συμμετέχουμε στη δράση, τον κ. Νίκο Κιούση πανελλήνιο συντονιστή της δράσης, την κ. Βερόνικα Παπαγεωργίου  υπεύθυνη της δράσης στα Γιάννενα, τον κ. Θωμά Τσίκο υπεύθυνο του Κέντρου Νέων Ηπείρου , τους γονείς των μαθητών μας που διέθεσαν το πρωινό της Κυριακής τους στη δράση του σχολείου μας και κυρίως
τους μικρούς εθελοντές και πρεσβευτές του σεβασμού και της αγάπης για το περιβάλλον, που με τόση χαρά και ενθουσιασμό γίνονται Ενεργοί Πολίτες και μας παρασέρνουν κι εμάς μαζί τους σ΄έναν κόσμο διαφορετικό!!!
........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου