ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΣ ΤΑΞΗ....

Φέτος αλλάξαμε τμήμα. Πήγαμε στο Ολοήμερο κι έτσι αλλάξαμε και τάξη. Μεγάλη η προσπάθεια με την κ. Μαρία να διαμορφώσουμε το χώρο στα δικά μας δεδομένα, αλλά τελικά τα καταφέραμε !!!!!   Η τάξη μας έγινε μια όμορφη, ζεστή και πολύχρωμη γωνιά για τα φετινά ζουζουνάκια μας και κυρίως, άκρως λειτουργική για τα τετραγωνικά της!!!!
Πάρτε μια μικρή γεύση!!!
Πρώτη και καλύτερη,  η βασική γωνιά της βιβλιοθήκης:
Βάψαμε τον τοίχο με πιο έντονο χρώμα, φτιάξαμε τον εαυτό μας σε ανθρωπάκια και ζωγραφίσαμε το αγαπημένο μας παραμύθι!!!!!!
Φυσικά, μιλήσαμε για τους κανόνες των βιβλίων, πώς πρέπει να τα χρησιμοποιούμε, πώς τους φερόμαστε και πού τα τοποθετούμε στη βιβλιοθήκη, κι όλα αυτά μέσα από ένα παραμύθι. Στο τελος η σοφή Βαγια η κουκουβάγια, μας έβαλε να γράψουμε και να υπογράψουμε (με το δακτυλικό μας αποτύπωμα) όλοι τους κανόνες για να τους θυμόμαστε!

 Έτοιμη η γωνιά μας και το Δέντρο της Γνώσης:

(συνεχίζεται.......................)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου