ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ;

Απίστευτες απαντήσεις, από απίστευτα παιδιά...
Τα είπαν όλα!!!!
Μένει να τους ακούσουν "οι μεγάλοι", που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα!!!
ΛΑΘΟΣ!!!
Τελικά, οι μικροί τα ξέρουν όλα!!! 
Όλες οι απαντήσεις εντελώς δικές τους, χωρίς καμία δική μου παρέμβαση, στα πλαίσια του προγράμματος Teachers4Europe !!!
Πατήστε πάνω στα αστεράκια, για να δείτε τι τελικά χρειάζεται για να είμαστε ευτυχισμένοι όλοι!!!

...........................................

2 σχόλια:

  1. ΝΤΙΝΑ ΤΑΛΛΟΥ:
    Κυριε Πυρουνακη ειναι ολοφανερο πως δεν μπηκατε καν στον κοπο να διαβασετε ολο το κειμενο αλλα μεινατε στην εικονα και στην απλουστατη σκληρη κριτικη. Αν το ειχατε κανει θα βλεπατε πως οι απαντησεις των παιδιων εχουν να κανουν με σημαντικες αξιες ζωης οπως η ειρηνη και η ελευθερια κλπ... Η επιλογη της σημαιας αντι της ελληνικης, εγινε γιατι τι προγραμμα που προφανως δεν το γνωριζετε καν, λεγεται teachers4europe και γνωριζει την Ευρωπη στα παιδια. Αν θεωρειται πως ολα πρεπει να ισιπεδωθουν και να μην γινεται τιποτα στα σχολεια παρα μονο οτι εχει να κανει με την Ελλαδα, ειναι δικο σας θεμα. Ευτυχως για τα παιδια, δε σκεφτομαστε ολοι το ιδιο. Οσο για το αν μιλαμς και για την Ελλαδα μας, θα μπορουσατε να το δειτε στο μπλοκ μας, αλλα προφανως δεν ειχατε το χρονο. Ευχαριστω .
    [17 Μαΐου 2016 στις 7:43 π.μ.]

    Μιχάλης Πυρουνάκης:
    Αγαπητή μου κ. ΤΑΛΛΟΥ,
    · Παρακολουθώ από κοντά τη δράση “teachers4europe” που υπηρετείτε κι εσείς, γιατί μ’ ανησυχεί ιδιαίτερα ως συνυπεύθυνο Έλληνα - πρωτίστως - πολίτη αλλά και πολύτεκνο γονέα.
    · Τί είναι ολοφάνερο, αν μπήκα ή όχι στον κόπο, αν γνωρίζω κι αν διέθεσα χρόνο, ας το κρίνουν οι αναγνώστες μας.
    Όταν ασκώ κριτική και μάλιστα σκληρή, όπως λέτε, συνηθίζω να επιδεικνύω την ανάλογη προσοχή και σύνεση· γι’ αυτό νά ’στε σίγουρη. Όπως πρόσφατα είπα και σε άλλη συνάδελφό σας, σέβομαι ιδιαίτερα το λειτούργημά σας του παιδαγωγού, και δεν κρίνω σκόπιμο ν’ αντικρούσω δημοσίως αναλυτικά τους ισχυρισμούς σας, που παρ’ ότι καλόπιστος δε’ με πείθουν.
    · Όσο για την ισοπέδωση αναρωτηθείτε αν επιδιώκεται από ’μάς τους Έλληνες ή τη δήθεν Ευρωπαϊκή «Ένωση» κι επιφυλάσσομαι να επανέλθω.
    · Το ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο είναι ευτύχημα και σ’ αυτό οφείλεται η θετική μας εξέλιξη. Έτσι, 'δείτε καλόπιστα την παρέμβασή μου, με το χέρι στην καρδιά και τη ματιά στη συνείδησή σας.
    Κι εγώ σας ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση :)
    [17 Μαΐου 2016 στις 10:14 π.μ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...υποβάλλω τα σέβη μου κι επιτρέψτε μου να 'ρωτήσω:

    - Έχετε την ίδια ακριβώς άποψη;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή