ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Β΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ helmepa junior...

Σήμερα ήρθαν τα Βραβεία μας από τον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής της HELMEPA JUNIOR με θέμα: "Καθαρός Ωκεανός σημαίνει, πλανήτης ζωντανός".
Έγινε η απονομή, έπεσε το χειροκρότημα για κάθε παιδί και νιώσαμε τοοοοοσο περήφανοι για τον εαυτό μας...
Αυτή είναι η αφίσα μας που κέρδισε το Β΄Πανελλήνιο Βραβείο στο Διαγωνισμό, ανάμεσα σε 7000 μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων από όλη την Ελλάδα, μέλη της Παιδικής Helmepa :
Κι αυτό είναι το ατομικό Βραβείο -Έπαινος, για κάθε παιδί:

Ευχαριστούμε πολύ HELMEPA, για τις τόσες ευκαιρίες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου