ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

Το δεντράκι που στολίσαμε τα Χριστούγεννα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων (δείτε ΕΔΩ)
είναι πλέον στο σχολείο μας...

Και με τη βοήθεια του ΕΚΦΕ Ιωαννίνων, του κ. Νίκου Παναγιωτίδη

και του κ. Νίκου Κολιού, βρήκε τη θέση που του αξίζει στον κήπο μας....
Μετά από μια πρώτη γνωριμία μέσα στην τάξη και ένα μικρό θεωρητικό υπόβαθρο όπου με πολύ "καμάρι" αναδείξαμε τις γνώσεις μας σε περιβαλλοντικά θέματα:



περάσαμε στη δράση:


Φυσικά τον βοηθήσαμε (ή ίσως τον δυσκολέψαμε) όσο γινόταν περισσότερο ....



Και μετά το φύτεμα, ακολουθεί πάντα πότισμα:



Ήταν από τις πιο όμορφες περιβαλλοντικές μας δράσεις και το καταευχαριστηθήκαμε μικροί και μεγάλοι!!!

Κύριε Νίκο σε ευχαριστούμε τόσο πολύ που μας έδωσες την ευκαιρία να ασχοληθούμε με κάτι που λατρεύουμε (κήπος-χώματα-λάσπες-φυτέματα, όλα μαζί σε ένα) και σου υποσχόμαστε ότι όχι μόνο θα ποτίζουμε και θα φροντίζουμε το ελατάκι μας αλλά θα σε φωνάξουμε τα Χριστούγεννα, να το στολίσουμε παρέα όλοι μαζί !!!
...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου