ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ...

Μια ξεχωριστή μέρα ζήσαμε σήμερα στο σχολείο μας και περάσαμε 3 ώρες απίστευτης δημιουργίας και χαράς, μαζί με τους γονείς μας!!!! Μεταμορφώσαμε τον χώρο της αυλής μας και τον κάναμε πιο φωτεινό, πιο χαρούμενο, πιο χρωματιστό και πιο μυρωδάτο!!!
Βάψαμε τους τοίχους και διώξαμε αυτό το μουντό γκρίζο χρώμα, αντικαθιστώντας το με ένα φωτεινό και ζεστό γαλάζιο, που πάνω του θα μπορούμε να ζωγραφίζουμε από εδώ και στο εξής τα όνειρά μας!!!
 
 Τοποθετήσαμε λάστιχα και παλέτες σε μια απόμερη γωνιά της αυλής, που ήταν άχρηστη, άσχημη και αχρησιμοποίητη μέχρι τώρα!!!!

Μέσα, φυτέψαμε πολύχρωμα λουλούδια, πετούνιες και πανσέδες, που μας χορήγησε ο Δήμος Ιωαννιτών και τον ευχαριστούμε πολύ!!!!
Φυτέψαμε επίσης μαρουλάκια και γεμίσαμε τους διαδρόμους ανάμεσα, με χαλικάκι από την κάτω αυλή μας...
Όλοι δουλέψαμε όπως βλέπετε:

Μετά το πρωινό μας, χυμούς για δροσιά, αναπαυτική θέση και παραμύθι, διαβασμένο με τον πιο όμορφο και παραστατικό τρόπο, από την κ. Χαρά, τη μαμά της Μ.
 Λίγο Βάψιμο εδώ....
και εδώ....
και εδώ...
Λίγο παιχνίδι...
Και όλα έτοιμα!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ιωαννιτών και την Υπηρεσία Πρασίνου για τα λουλούδια, τον κ. Μιχάλη Σιδηρουργό από το Εργοτάξιο του Δήμου για τα χρώματα και τον κ. Βασίλη Τσαμπαλά, Πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής ΠΕ Ιωαννίνων για τη στήριξη και τη βοήθειά του σε οποιαδήποτε δράση του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όλους τους γονείς που συμμετείχαν σήμερα και μας έδωσαν την πολύτιμη βοήθειά τους σε γνώσεις, εμπειρία, πράξη, συντονισμό και υποστήριξη...
Ευχαριστούμε μπαμπάδες και μαμάδες, που σήμερα, δεν βοηθήσατε απλά να ομορφύνουμε το σχολείο μας, αλλά δώσατε στα παιδιά σας, σε μας και στους εαυτούς σας, την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε, και να δούμε το σχολείο περισσότερο δικό μας, σαν ένα κομμάτι του εαυτού μας, σαν μια ζεστή φωλιά που την αγαπάμε όλοι!!!!
ΣΑΝ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
Σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν αλλά θα το ήθελαν, τους υποσχόμαστε ότι μετά το Πάσχα, θα ξαναμαζευτούμε...Όλο και κάτι θα βρούμε να κάνουμε πάλι σαν μικροί eTwinners που protection the environment!!!
.....................................................5 σχόλια:

 1. Από τις πιο όμορφες ομαδικές δράσεις,πολλά συγχαρητήρια σε όλους για το έργο σας!!!Καλό Πάσχα με υγεία και θετικές σκέψεις!!!¨)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστουμε πολύ Μαρία μου...Καλό Πάσχα και σε σένα με υγεία...

   Διαγραφή
 2. συγχαρητήρια και στους γονείς, και στα μικρά και στις δασκάλες για την ομορφη δραστηριότητα. μακάρι τα μικρά μας να κάνουν και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με Υγεία και Πνευματική Ανάταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστούμε Γιώργο όλους εσάς που αν δεν μας στηρίζατε, τίποτε δε θα γινόταν....Μετά το Πάσχα έρχονται κι άλλα...Να είστε σε αναμονή!!!

   Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Γιώργο όλους εσάς που αν δεν μας στηρίζατε, τίποτε δε θα γινόταν....Μετά το Πάσχα έρχονται κι άλλα...Να είστε σε αναμονή!!!

   Διαγραφή