ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

KID'S NATURAL DISCOVERIES...eTwinning project...

Δείτε τις κοινές μας δράσεις, στο  eTwinning project που υλοποιήσαμε φέτος στο τμήμα μας, συνεργαζόμενοι με σχολεία από 10 ευρωπαϊκά κράτη: Λιθουανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Γαλλία και Σερβία. 
Οι μαθητές βγήκαν στη φύση, εξερεύνησαν, έπαιξαν, ανακάλυψαν, κατασκεύασαν και έμαθαν ο ένας από τον άλλον...
Book titled 'Kid's Natural DiscoverieseTwinning project'Read this free book made on StoryJumper
Κι εδώ ένα βίντεο, με κάποιες από τις δράσεις του τμήματός μας:
Το έργο μέχρι στιγμής, έχει κερδίσει δύο Εθνικά Βραβεία Ποιότητας (Quality Label) από τη Λιθουανία:Είμαστε σε αναμονή της αξιολόγησης, ελπίζοντας να κερδίσει και η δική μας προσπάθεια την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας (QL)!!!!
......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου