ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από δύο τμήματα κλασικά κι ένα Ολοήμερο...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και προγραμμάτων του σχολείου μας.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ...

 Eν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που είναι την Κυριακή, επισκεφτήκαμε τη Ζωσιμαία Βιλβλιοθήκη:
Γνωρίσαμε την αξία των βιβλίων και το ρόλο της δανειστικής βιβλιοθήκης:
Περιηγηθήκαμε στο χώρο:
και στρωθήκαμε στο διάβασμα:Μαθαίνουμε να αγαπάμε τα βιβλία, γιατί μας ταξιδεύουν σε μαγικούς κόσμους...
Γι αυτό και στην τάξη μας έχουμε καθιερώσει κάθε Παρασκευή, το θεσμό της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, για να διαβάσουμε όσο πιο πολλά βιβλία μπορούμε.
................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου