ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ......

Συνεχίζοντας τις περιπλανήσεις μας στο διάστημα, κάπου σ' έναν πλανήτη, δε γινόταν να μη συναντήσουμε και τον καταπληκτικό "Μικρό Πρίγκιπα" του Σαιντ - Εξυπερύ με το τριαντάφυλλό του....Μοναδικό βιβλίο, υπέροχος τρόπος να μιλήσουμε για φιλία, αγάπη και μοναδικότητες....
Γίναμε λοιπόν ο Μικρός Πρίγκιπας και ταξιδέψαμε με τη φαντασία μας και με τη μουσική του Β. Παπαθανασίου, σ΄ έναν μακρινό πλανήτη...Τι είδαμε εκεί; Πώς νιώσαμε;Πώς γυρίσαμε στη γη μας; Οι ιστορίες μας, γεμάτες φαντασία, θα μπορούσαν να γίνουν και best seller!!!!
1. Πήγα στον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα και είδα το τριαντάφυλλό του.Θα γυρίσω μ' ένα διαστημόπλοιο...Κων/νος Μ.
2. Πήγα στην Αρκτική και είδα πολύ χιόνι και πολλές αρκούδες.Και μετά πήγα στον Άρη και είδα πολλούς λύκους και δεινόσαυρους και δράκους. Δε φοβήθηκα γιατί κρυβόμουν κάτω από τα δέντρα. Γύρισα, γιατί είχα φτερά μαζί μου και τα φόρεσα και πέταξα και ήρθα στη γη. (Χρήστος)
3. Πήγα στον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα και είδα το τριαντάφυλλό του και τον Νούδητο τον εξωγήινο! Γύρισα στη γη με τον Νούδητο. Με πήρε στην πλάτη του και γύρισα!!(Βάλια)
4. Πήγα σ έναν πλανήτη με πολλά τέρατα, αρκούδες και πολλά ζώα και πολλά νερά.Δε φοβόμουν γιατί είχα μαζί μου το όπλο μου.Γύρισα πετώντας με τα φτερά μου !!(Λάμπρος)
5. Πήγα σ' ένανα πλανήτη μακριά, που ήταν μέσα σ' ένα κουτί. Τον έβγαλα έξω, σκίζοντας το κουτί και γύρισα πηδώντας στο διάστημα από εκεί στη γη!!!(Θεοχάρης)
6. Πήγα στον Κρόνο και είδα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα: πέτρες, χώματα κ. α. Θα γυρίσω με ένα αεροπλάνο ή διαστημόπλοιο!!(Μελίνα)
 7. Πήγα σ' έναν πλανήτη που είχε θάλασσα! Γύρισα μ ένα διαστημόπλοιο!! (Αναστασία)
8. Πήγα στην Ελλάδα και είδα τον Μικρό Πρίγκιπα να ποτίζει τριαντάφυλλα. (Ναταλία)
9.  Πήγα στον Β. Πόλο και είδα και τους πάγους.Γύρισα με ένα διαστημόπλοιο(Ραφαηλία).
10.  Πήγα σ' έναν πλανήτη που λέγεται γη και είδα πολλά πράγματα (Κων/νος Π.)
11.  Ταξίδεψα στη γη, σε μέρη που δεν είχα πάει και είδα καφέ αρκούδες, και πήγα και στο Β. Πόλο και είδα πολικές αρκούδες και στο Ν. Πολο και είδα πιγκουίνους.Γύρισα με το αεροπλάνο μου. Είχα και πιλότο. Πήρα μαζί και τη μαμά, τον μπαμπά και τον Δημήτρη.(Γιώργος)
12.  Πήγα στον Κρόνο και συνάντησα τον Μικρό Πρίγκιπα και τα δαχτυλίδια του Κρόνου και μια κοπελίτσα που ζούσε εκεί και τη λέγανε Ρόζα.Γύρισα μ' ένα διαστημόπλοιο. (Αγγελική)

Φτιάξαμε και ιπτάμενους δίσκους και ζωγραφίσαμε μέσα τους δικούς μας εξωγήινους, όπως τους φανταστήκαμε εμείς:
 ......................................................

8 σχόλια:

  1. Μπράβο σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τέλειοι οι ιπτάμενοι δίσκοι .. και καταπληκτικές οι απαντήσεις των παιδιών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω...Εξαιρετικές οι απαντήσεις των παιδιών. Μπράβο Ντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αυτή η φαντασία των παιδιών!!!!Ανεξάντλητη.......Ωραίοι και οι ιπτάμενοι δίσκοι σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ! ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΑ! ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ, ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!!!

      Διαγραφή