ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (Έκδοση AEIFORUM)...

Στον παρόντα συλλογικό τόμο περιλαμβάνεται η συνεισφορά 33 ελληνικών σχολείων όλων των βαθμίδων, από εκείνα που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Βραβεία Αειφόρου Σχολείου και έγινε με την επιμέλεια του Δρ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Πρόεδρο του Aeiforum..
Ένα από τα σχολεία που παρουσιάζουν δουλειά τους είναι και το δικό μας, μιας και από πέρισυ ανήκουμε στο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Αειφόρου Σχολείου..
https://drive.google.com/file/d/0B1D49fZR4WndWWItd2hFbV9nZTB6TXhnb0JHYUxYMGllc2w4/view

Μήνυμα του βιβλίου: "σχεδόν τίποτα δεν είναι πραγματικά για πέταμα, μιας και σχεδόν τα πάντα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν".
Ευχαριστούμε πολύ τον Δρ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Πρόεδρο του Aeiforum και Δ/ντή του Ραλλείου Γενικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά, για την δυνατότητα που μας έδωσε να προβάλλουμε κι εμείς τη δουλειά μας μέσα από τον τόμο αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου