ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Διαγωνισμός εκπαιδευτικού σεναρίου!!!!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμοϋ εκπαιδευτικού σεναρίου με θέμα: σχολικοί κήποι και παρτέρια!!
Ο διαγωνισμός έγινε υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ και με τη στήριξη των ευρωπαϊκών έργων ODS, ISE και GreenNET.
Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι και το δικό μας εκπαιδευτικό σενάριο βρέθηκε μέσα στα 8 καλύτερα !!!!
Ευχαριστούμε πολύ !!!
Δείτε τα σχολεία που βραβεύτηκαν :

3 σχόλια:

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ!!! ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαράκι σ ευχαριστώ πολύ!!!!!!Να σαι καλά!!!! Καλό Καλοκαίρι!!!!

   Διαγραφή
 2. Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις σας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή