ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2015-16...

Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του σχ.  έτους 2015-16, θα γίνει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:30 το πρωί στο χώρο του Νηπιαγωγείου.
Θα ακολουθήσει μια σύντομη ενημερωτική συνάντηση - γνωριμία με τον εκπαιδευτικό του κάθε τμήματος.
Ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιοί νηπιαγωγοί θα στελεχώσουν φέτος το σχολείο μας και πώς θα γίνει η κατανομή τμημάτων.  Ελπίζουμε μέχρι την Παρασκευή, να είναι όλοι στις θέσεις τους.

ΚΑΛΗ  ΣΧΟΛΙΚΗ  ΧΡΟΝΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου