ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ....

Σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών προσέφερε σε όλους τους μαθητές των σχολείων του, από ένα τελάρο οπωροκηπευτικά.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκινάει ο Δήμος στα σχολεία, αρχικά με τη διανομή ροδάκινου, ενώ θα συνεχιστεί και καθ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και με αλλά εποχικά φρούτα !!
Στο σχολείο μας, κατέφτασαν το μεσημέρι 56 τελάρα με ροδάκινα, ένα για κάθε μαθητή !!!
Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο μας, γι' αυτή του την κίνηση προς όφελος των μαθητών μας.!!!!
 
«Ο Δήμος Ιωαννιτών – όπως έχουμε πει πολλές φορές και το έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα – αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, κάθε πρόγραμμα που υπάρχει, για να στηρίξει τους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Όχι μόνο τις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, αλλά τα παιδιά και την οικογένεια», τόνισε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Παντελής Κολόκας.

«Είναι σημαντικό και θέλω να το επισημάνω, ότι ως Δημοτική Αρχή έχουμε τη βούληση να το κάνουμε αλλά ταυτόχρονα έχουμε και την κατάλληλη οργάνωση για να το υλοποιούμε κάθε φορά», όπως είπε ο κ. Κολόκας, αναφερόμενος στην άψογη λειτουργία των δομών του κοινωνικού τομέα του Δήμου.
Ποιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος, «τόσο ο ΟΚΠΑΠΑ με τον συνάδελφο Φίλιππο Τσουμάνη, όσο και η Κοινωνική Υπηρεσία με την διευθύντρια κ. Ζηκίδου, κινούνται γρήγορα και αποτελεσματικά», ενώ για την περίπτωση της διανομής φρούτων στα σχολεία, «ο τομέας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τον κ. Τσαμπαλά και της δευτεροβάθμιας με την κ. Τσίλη, κινήθηκαν ταχύτατα και οργάνωσαν μέσα σε μία μέρα το πώς θα φτάσουν τα φρούτα σε κάθε σχολείο».

Παράλληλα ο κ. Κολόκας υπογράμμισε και την παράμετρο που έχει να κάνει με τη στήριξη των ελλήνων παραγωγών, καθώς η Ε.Ε. δίνει μια ενίσχυση στους έλληνες αγρότες όταν τα προϊόντα τους φθάνουν σε κοινωνικές ομάδες. «Είναι σημαντική η στήριξη στον πρωτογενή τομέα, όταν ως Δήμος μπορούμε να οργανώσουμε να φτάσουν τα φρούτα στα παιδιά αντί να καταλήγουν στις χωματερές», όπως σημείωσε.
Από την πλευρά της η διευθύντρια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών, Ρόη Ζηκίδου, εξέφρασε την ικανοποίηση της, γιατί –όπως είπε- «ο Δήμος Ιωαννιτών είναι από τους πρώτους Δήμους της Ελλάδας που πετυχαίνει κάθε φορά να υλοποιεί προγράμματα που στηρίζουν τις ανάγκες της κοινωνίας και των ιδρυμάτων».

Αναφερόμενη στα διαδικαστικά της διανομής, η κ. Ζηκίδου εξήγησε ότι από αύριο το πρωί και μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα διατεθούν και οι 100 τόνοι ροδάκινου. Έχουν εξασφαλιστεί φορτηγά ψυγεία για όλο το τριήμερο, ώστε τα ευπαθή φρούτα να είναι ασφαλή και τα οποία θα σταθμεύσουν στο Πανηπειρωτικό στάδιο. Από εκεί οι πρόεδροι των δύο σχολικών επιτροπών του Δήμου, ο κ. Τσαμπαλάς και η κ. Τσίλη έχουν οργανώσει με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα τη διανομή τους σε όλα τα σχολεία, από αύριο και μέχρι την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου