ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

eTwinning Quality Label

Καλή σχολική χρονιά,
με δύο φρέσκα βραβεία που πήραμε τις τελευταίες μέρες!!
Την περασμένη σχολική χρονιά δουλέψαμε Μύθους του Αισώπου και Παραμύθια της Ευρώπης, κάνοντας πολλές δράσεις φιλαναγνωσίας μέσω ΤΠΕ και εργαλεία web.2.0 με συνεργατικά σχολεία από χώρες της Ευρώπης .
Τα έργα μας, βραβεύτηκαν από την Κεντρική Επιτροπή eTwinning με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας και τους απονεμήθηκε το # eTwinning Quality Label# !!!!
Συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές μας αλλά και στους γονείς τους, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση κάποιων δράσεων στο σπίτι (Παραμυθομαγειρέματα, you've got mail).
Αφιερωμένα λοιπόν τα βραβεία αυτά σε όλα τα παιδάκια της τάξης μου, με απέραντη αγάπη και πολλές ευχές για καλή πρόοδο!!!!!!

................

3 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΕ ΣΑΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ!!!! ΑΠΑΙΧΤΗ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    (Ιωάννα μια άσχετη ερώτηση: σου έχουν στείλει τον έπαινο από το Edu Awards; Γιατί εγώ μόνο τις βεβαιώσεις πήρα ηλεκτρονικά). ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή αρχή Μαρία μου και σ ευχαριστώ πολύ !!!! Δε μου έστειλαν ακόμη τον Έπαινο, κι εγώ αυτό εψαχνα τώρα για να τον έδινα και στα παιδάκια ενθύμιο! Μόνο τη βεβαίωση ηλεκτρονικά.. Το Ιωάννα που κολλαει;;;;; Θα μας τρελλλλανεις;;;;;; Ή Ντίνα είμαι !!!!!

      Διαγραφή
    2. Παρότι σου έγραψα, δεν ξέρω αν έφτασε. Λοιπόν, μπέρδεψα το όνομά σου με το σχολείο σου, τα Ιωάννινα! Ο.Κ., θα ξεκουραστώ το ΣΒΚ και θα μου περάσει η θολούρα. Πολλή δουλειά και λίγο πήξιμο! Πολλά πολλά φιλιά και πάλι ΝΤΙΝΑ μου!!! ;)

      Διαγραφή