ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ....

Η πόλη μας γιορτάζει 104 χρόνια ελευθερίας....
Σ αυτά το πλαίσιο, εμείς της αφιερώσαμε τη χτεσινή μέρα, κάνοντας μια βόλτα στο παρελθόν, γνωρίζοντας τους βασικούς πρωτεργάτες της απελευθέρωσης και τα σημεία όπου έγιναν οι μάχες καθώς και τον τρόπο που νικήσαμε, βλέποντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες - ντοκουμέντα της εποχής εκείνης:

Μιλώντας για την πανέμορφη πόλη μας, εστιάσαμε στα σημεία που μας αρέσουν περισσότερο:

...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου