ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από δύο τμήματα κλασικά κι ένα Ολοήμερο...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και προγραμμάτων του σχολείου μας.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ eTwinning .....

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας τηλεδιάσκεψη, στα πλαίσια ενός από τα ευρωπαικά eTwinning project που υλοποιούμε φέτος με θέμα: 

Get involved with the vulnerable pupils 

σε συνεργασία με άλλα 11 σχολεία από Ελλάδα και Ευρώπη!!
Δειλά δειλά στην αρχή, γνωριστήκαμε, μιλούσαμε ντροπαλά, κρυβόμαστε πίσω από τους άλλους, ακούσαμε τραγουδάκια από τους άλλους, τραγουδήσαμε κι εμείς, είδαμε τις αφίσες τους, δείξαμε τις δικές μας και περάσαμε μια διαφορετική μέρα!
Η συνάντηση έγινε μέσα από την πλατφόρμα του Twinspace:

Και στη συνέχεια και μέσω skype:


Μια διαφορετική μέρα έζησαν τα μικρούλια μου σήμερα...Θα το ξανακάνουμε την επόμενη Τετάρτη, τραγουδώντας από κοινού ένα τραγουδάκι σχετικό με το έργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου