ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...Στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιούμε φέτος στο τμήμα μας με θέμα "Γνωρίζω την πόλη μου", επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων και υλοποιήσαμε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο"Ναϊάδες, οι Νύμφες του νερού". 
Αφού λοιπόν έγινε προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες στο σχολείο μας :

 
 και τους φτιάξαμε και ένα δωράκι-αφίσα:

 

ήρθε η μέρα της εκδρομής-διδακτικής επίσκεψης. Επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ:
έγινε ο σχετικός έλεγχος από την Τροχαία Ιωαννίνων και αφού φορέσαμε ζώνες ξεκινήσαμε:
Το Μουσείο ήταν τεράστιο!!!!
Αφού υλοποιήσαμε το πρόγραμμα, μας ξενάγησαν στους χώρους:Ζωγραφίσαμε ό,τι μας εντυπωσίασε:
Τους χαρίσαμε το δώρο που τους είχαμε ετοιμάσει για να μας θυμούνται:
και γυρίσαμε στο σχολείο μας :
 
 γεμάτοι εμπειρίες και βιώματα:


Η ζωγραφιά του Χρήστου: "τα Αρχαία γράμματα που είδαμε πάνω στις πέτρες"!!!!

............................................................1 σχόλιο: