ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....

Την Παρασκευή το απόγευμα, έγινε η παρουσίαση του  Περιβαλλοντικού Προγράμματος που υλοποιήθηκε από το τμήμα μου, την περσινή σχολική χρονιά. Στην αίθουσα Χατζή στα Παλιά Σφαγεία, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος από το 2ήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε το ΚΠΕ Κόνιτσας-Πραμάντων με θέμα: 
"Οργάνωση και Υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης-Ανακύκλωση-Κομποστοποίηση".

Ευχαριστώ πολύ όλους τους περσινούς  μαθητές μου και τους γονείς τους, για τη βοήθεια και τη στήριξη, σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος!
Η Μ.ήταν η star της βραδιάς... Είδε τον εαυτό της στην οθόνη και θυμήθηκε όλο το πρόγραμμα που συμμετείχε πέρισυ...
..............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου