ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2014...

Η προσέγγιση που κάναμε φέτος για την επέτειο του Πολυτεχνείου:
  • "Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο..."
( και στο πάτωμα)
 "...δυο καρδιές κι έναν ήλιο στη μέση..."
  • Αγαπημένη Ντενεκεδούπολη-ένα παραμύθι για τη Δημοκρατία:

 και οι ήρωές της:
  • Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία....Ποιός δρόμος ήταν;;;Περιήγηση στο διαδίκτυο και προβληματισμός πάνω στα γεγονότα του 1973:
    • Ειρήνη για όλους, Ειρήνη παιδιά:
       
  • φτιάξαμε κι εμείς πανό:

τα διακοσμήσαμε με γαρύφαλλα:

και διαδηλώσαμε μέσα στην αίθουσά μας:

αλλά και στη διπλανή αίθουσα:
και στους γονείς μας όταν ήρθαν να μας πάρουν:

.....................................................


3 σχόλια: