ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ- "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ...

Παράσταση Παντομίμας στο σχολείο μας από τον κ. Γιώργο Φλώρο, χωρίς περιορισμούς, διεθνώς αναγνωρισμένη και με τη γλώσσα του σώματος και τον αυτοσχεδιασμό σε πρώτο πλάνο.Η παράσταση έχει την έγκριση της ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου και έχει διακριθεί με το Α΄ Διεθνές Βραβείο Παντομίμας:
Δείτε στιγμιότυπα από την παράσταση που πραγματικά μας "ξεκλείδωσε" και μας έκανε να ανοιχτούμε μπροστά στην ομάδα.
Φτιάχνοντας το δωράκι μας, που ήταν σχετικό με το θέμα της παράστασης και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα! Ενδοσχολική Βία και τρόποι διαχείρισης των προβλημάτων μας:

 Ο Γκόγκι στην τάξη μας-μια πρώτη γνωριμία:
Και η παράσταση ξεκινάει!!!Πολύ παιχνίδι, πολύ γέλιο και πργματικά μια αξέχαστη εμπειρία:


    
Φυσικά δεν ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε με τον δικό μας τρόπο τον Γκόγκι:

 και να του κάνουμε άπειρες ερωτήσεις:
κι  ένας τελευταίος αποχαιρετισμός στην τάξη και ξανά καταιγισμός ερωτήσεων :
Τέλος αποτυπώσαμε ό,τι μας εντυπωσίασε από τη σημερινή μέρα:


       Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Φλώρο για την υπέροχη παράσταση, για τις μοναδικές εμπειρίες που μας χάρισε και για την ευκαιρία να περάσουμε ένα ακόμη σημαντικό μήνυμα στα παιδιά μας... Τα "μαθήματα ζωής" δεν τελειώνουν φυσικά εδώ...Η επεξεργασία των μηνυμάτων της παράστασης συνεχίζεται μέσα στην τάξη....
      Και βέβαια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους γονείς των μαθητών μας, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και για τη θετική τους ανταπόκριση σε οποιαδήποτε δράση του σχολείου μας.
............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου