ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μας φίλοι, καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από δύο τμήματα κλασικά κι ένα Ολοήμερο...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και προγραμμάτων του σχολείου μας.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

ΜΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑΖΙΑ ΚΑΝΕΙ....

Καλό Μήνα από όλους μας:
 Μάρτης είναι, νάζια κάνει...πότε κλαίει, πότε γελάει!!!!Κι εμείς το αποτυπώσαμε σε καπάκια από κρέμες (ευχαριστούμε κ. Κατερίνα), έτσι ώστε και να κλαίει όταν το πρωί βρέχει, και να γελάει όταν έχει λιακάδα. Ένα ατομικό προγνωστικό καιρού για το σπίτι μας με διπλόκαρφο (είναι μαγικό, όπως είπε και η Γ.):

Κι εδώ, οι νοικοκυρούλες μας, ετοιμάζουν τη γωνιά των συναισθημάτων, που από σήμερα θα έχει μια θέση στην τάξη μας :
...................................................

1 σχόλιο: