ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ "ΕΝΕΡΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"

Η πανδημία έγινε αιτία να δημιουργηθούν προβλήματα σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας (και στα νοσοκομεία της πόλης μας) με την έλλειψη αίματος όλων των ομάδων. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, η Εθελοντική Ομάδα των «Paguristas» και ο Σύλλογος ασθενών με νεοπλασία «Είμαστε Μαζί», με τη συμμετοχή του Μορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, του Δικτύου Σχολείων «Ενεργώ ως πολίτης», του Δικτύου Νέων Ηπείρου – Epirus Youth Network, της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» και του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οργανώνουν στην πόλη των Ιωαννίνων ανοιχτή αιμοληψία.

Την αιμοληψία θα πραγματοποιήσει το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου την ερχόμενη Κυριακή, 7 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ» στα Παλιά Σφαγεία και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗ που «έφυγε» πρόσφατα.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι πολίτες θα προσέρχονται στον χώρο της αιμοδοσίας στέλνοντας τον αριθμό 1.

 Απευθύνουμε έκκληση σε όλους να ευαισθητοποιηθούν και να προωθήσουν την ενημέρωση αυτή με σκοπό να αφιερώσουμε όλοι μαζί την ερχόμενη Κυριακή 10 λεπτά από το χρόνο μας, προσφέροντας αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη!

Για το δίκτυο των σχολείων «Ενεργώ ως πολίτης»

(το 7ο Νηπιαγωγείο είναι μέλος για 5η συνεχή χρονια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου