ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ECO SCHOOLS

 Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το περσινό περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Eco Schools που υλοποιήσαμε στην τάξη μας, πρόκειται επίσης να βραβευτεί σε ειδική εκδήλωση τον Φεβρουάριο του 2022.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές μου, που μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, κατάφεραν να υλοποιήσουν ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που βραβεύτηκε πανελλαδικά και να φέρουν την Πράσινη Σημαία του διεθνούς περιβαλλοντικού δικτύου Eco Schools – Οικολογικά Σχολεία στο Νηπιαγωγείο μας.

Από την ενημέρωση που είχαμε σήμερα από τον συντονιστή του έργου:

«Αγαπητή κ. Τάλλου καλησπέρα,

Αρχικά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε με χαρά ότι η Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων, προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο του 2022, διαδικτυακά.

Το σχολείο σας είναι ανάμεσα στα σχολεία που πρόκειται να βραβευτούν με την Πράσινη Σημαία ! Συγχαίρουμε εσάς και τους μαθητές σας για τις προσπάθειες σας όλες αυτές τις χρονιές που συμμετείχατε με επιτυχία και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, όπου οι συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω πανδημίας.

Να είστε καλά και να συνεχίζετε με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό τις δράσεις σας!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου