ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2014...

"Ευρωπαϊκή Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού 2014" σήμερα κι εμείς, σαν γνήσιοι πρεσβευτές της HELMEPA, δε γινόταν να μην πάρουμε μέρος...Είμαστε "ενεργοί πολίτες", διεκδικούμε να ζούμε σ' ένα καθαρό περιβάλλον και το προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο...
Φορέσαμε λοιπόν καπελάκια και γαντάκια...
πήραμε τις σακούλες μας...
φορέσαμε και τις κονκάρδες μας...
 
 
και καθαρίσαμε την παιδική χαρά στην περιοχή μας...
Δυστυχώς, εκτός από χαρτιά και μπουκάλια πλαστικά, βρήκαμε και επικίνδυνα αντικείμενα εκεί που παίζουν τα παιδιά...Εμείς όμως κάναμε το καθήκον μας και αφήσαμε μια παιδική χαρά πεντακάθαρη...Την "υιοθετήσαμε" λοιπόν και στέλνουμε το μήνυμά μας σε όλους : θέλουμε να παίζουμε σε καθαρή παιδική χαρά, γι' αυτό μη πετάτε κάτω σκουπίδια.Όλα στους κάδους!!!

Και προς το Δήμο:"παρακαλούμε να βάλετε κάδους μέσα στην παιδική χαρά και να κόψετε τα σίδερα που προεξέχουν γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να παίζουμε εκεί"
 
Και μετά....


παίξαμε...στην πεντακάθαρη παιδική χαρά...
Η κυρία Κατερίνα η μαμά του Γιώργου, μας έφερε χυμούς να πιούμε...
και ήταν υπεύθυνη του "κυλικείου"...
Την ευχαριστούμε πολύ...και την κυρία Κατερίνα τη μαμά του Κων/νου, που μας έφερε κουλουράκια...
Όπως καταλαβαίνετε, ήταν μια υπέροχη μέρα, κι εμείς δεθήκαμε ακόμη πιο πολύ σαν ομάδα ...
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς των μαθητών μας, που αφιέρωσαν το σαββατιάτικο πρωινό τους στη δράση του σχολείου μας...
................................

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους γονείς και παιδιά....και στην κυρία Κατερίνα,που τυχαίνει να γνωρίζω και είναι πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας Ντίνα, και φέτος δίνετε δυνατά το παρόν και είστε μπροστά σε τόσο ουσιαστικές δράσεις! Μπράβο και στις μανούλες σου, βλέπω συμμετέχουν πάντα κι οι ίδιες με ενθουσιασμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή