ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

UNICEF...

Και η δική μας συμμετοχή στον  φετινό διαγωνισμό της UNICEF με θέμα: "Να Σας Γνωρίσω Τους Φίλους Μου, Τα Παιδιά Του Κόσμου":
Λεπτομέρειες της αφίσας μας...

Γεμάτοι περηφάνια δείχνουμε το έργο μας (οι υπόλοιποι φτιάχναν χάρτη θησαυρού και όπως καταλαβαίνετε ήταν πιο σημαντικό, από το να βγουν φωτογραφία...) :
..............................................


7 σχόλια:

 1. Αριστούργημα. Μπράβο σας. Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου, Ντίνα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ Τάνια!!!Ό,τι καλύτερο και σε σένα...

   Διαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Μενια μου, συγχαρητηρια για το βραβειο σας....υπεροχη η αφισα σας πραγματικά...

   Διαγραφή
 3. τέλεια η αφίσα σας Ντίνα, καλή επιτυχία !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή