ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ....

 
Σήμερα η Αγγελική μας έφερε λουλούδια από τον κήπο της, και είπαμε να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη...
Κάναμε λοιπόν προσθέσεις μέσα σ' ένα αυτοσχέδιο βάζο....
 έχω 1 πόσα θα βάλω να γίνουν 4;;;
 έχω 2 πόσα ακόμη για να γίνουν 3;
 για να γίνουν 5;;;
 6;;
 κάναμε ομαδοποιήσεις με βάση το χρώμα.....

κάναμε ταξινομήσεις με βάση την ποσότητα...

κάναμε απλούς πίνακες 1 επί 1...
και πίνακες 2 επί 2...

και κατασκευάσαμε πολλά πολλά λουλούδια για την τάξη μας, από άχρηστα CD (που μας εφοδιάζει η κ. Κατερίνα, η μαμά του Γιώργου και την ευχαριστούμε πολύ.....)
.................................................

6 σχόλια: