ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...

Μόλις παρέλαβα το mail του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου, ( http://www.aeiforosxoleio.gr/ )
που με πληροφόρησε ότι κερδίσαμε τη Σημαία του ΑΕΣ για το πρόγραμμα που υλοποιώ τα τελευταία χρόνια...
Ευχαριστώ πολύ τη συντονιστική επιτροπή, που αναγνωρίζει για ακόμη μία φορά τη δουλειά που κάνω :

"... Αγαπητή κα Τάλλου,


Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως το τμήμα σας επελέγη να βραβευθεί στα πλαίσια του προγράμματος "Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο". 

Με κριτήριο την πολύχρονη και αδιάλειπτη παρουσία σας στο πρόγραμμα, την εφαρμογή των αξιών του αειφόρου σχολείου και την πίστη σας σε αυτές, η συντονίστρια του έργου Δρ. Αγγελική Τρικαλίτη και το Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού αποφάσισε να σας απονείμει τη σημαία του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου.

Η ημερομηνία βράβευσης σας είναι το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Θα ήταν χαρά μας να παραστείτε στην εκδήλωση και να παραλάβετε το βραβείο σας..."


.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου