ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι φίλοι, καλώς ήρθατε στο παρόν ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τέσσερα τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει: ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ EDUCATION BUSINESS AWARDS 2017

"Με το ηχηρό παρόν 350+ εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα κι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5/5/2017 στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα στον Βοτανικό, τα Education Business Awards 2017, με σκοπό να αναδειχτούν και να επιβραβευτούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της εκπαίδευσης.
Με υψηλής ποιότητας συμμετοχές από τον ιδιωτικό και δημόσιο χώρο, από τη Θάσο, το Κιλκίς, τα Ιωάννινα, την Κρήτη, την Κεφαλλονιά και την Κέρκυρα, όσοι βραβεύθηκαν έθεσαν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά...."  (από το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών)
Ήταν μεγάλη η χαρά, η τιμή και η περηφάνια να είμαι ανάμεσα στους βραβευθέντες εκπαιδευτικούς στην κατηγορία "Καινοτομία στη Διδασκαλία" και να αποσπάσω το SILVER  Βραβείο. Το έργο μου χαρακτηρίστηκε σαν "εξαιρετική διδακτική πρωτοβουλία, που εμπνέει τη μάθηση και την πρόοδο μέσω καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων"
Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 το Σάββατο 6/5 
http://www.antenna.gr/minisites/ant1-news/watch/ant1-news-06-05-2017-stis-13-00 (πηγαίνετε στο 28ο λεπτό):
Αυτό το Βραβείο φυσικά, ανήκει σε όλα τα "μαθητούδια" και τους γονείς τους, όχι μόνο σε αυτά που έχω φέτος, αλλά και σε όλα όσα είχα τα τελευταία χρόνια, που καθημερινά με βοήθησαν να γίνομαι καλύτερη στη δουλειά μου και να καινοτομώ στη διδασκαλία....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου