ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

Όταν ο σκοπός είναι το χαμόγελο των παιδιών και η εξάπλωση της χαράς και της θετικής ενέργειας σε όλους μας,τότε συμμετέχουμε και στηρίζουμε τέτοιες διαδραστικές πρωτοβουλίες.
GLOBAL BUBBLE DAY IN IOANNINA !!!!
To "Global Bubble Parade" είναι ένα διεθνές φεστιβάλ που προωθεί την χαρά και προσπαθεί να φέρει την κοινωνία κοντά.

Πέρυσι συμμετείχαν 82 πόλεις από 47 χώρες του κόσμου . 

Μέσα από αυτήν την εκδήλωση τα παιδιά μοιράζονται την πεποίθηση ότι ευτυχία είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, με μουσική, χορό, διαδραστικά και αθλητικά παιχνίδια, γελωτοθεραπεία, ανιματέρς, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις.
Στις 12:45 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση σαπουνόφουσκας με κατεύθυνση την πλατεία Μαβίλη, όπου και θα συνεχιστούν οι δράσεις.
H εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
Το μόνο που πρέπει να φέρετε είναι το προσωπικό σας μπουκάλι σαπουνόφουσκας.

Εμείς, συμμετέχουμε σαν τμήμα, στα πλαίσια του eTwinning project "οι θησαυροί του κήπου μας" για να περάσουν τα παιδιά μας μια ακόμη ημέρα μαζί και να διασκεδάσουν με τις σαπουνόφουσκες. Θα υπάρχει παντού υγρό, για να ξαναγεμίζουμε τα μπουκάλια μας !!!!
Σας περιμένουμε όλους!!!
Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Νέων Ηπείρου και τον κ. Θωμά Τσίκο-Κερμελή για την πρόσκληση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου