ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ...

Με άκρα μυστικότητα, τα μικρά μας χεράκια δημιούργησαν αριστουργήματα για τη μανούλα που γιορτάζει...
Κόψαμε, κολλήσαμε, λερωθήκαμε, ζωγραφίσαμε, γράψαμε, δουλέψαμε λεπτή κινητικότητα και γραφή...και να το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας:
  • το μενταγιόν-φυλαχτό της μαμάς με το αποτύπωμά μας:

  • Βραβείο καλύτερης μαμάς:
  • το λουλούδι της μαμάς μου, είμαι εγώ:
  • το χεράκι μου για να θυμάσαι πόσο μικρό ήμουν:
  • δωράκι-μαγνητάκι για το ψυγείο:
  • και το γλυκό μας κέρασμα στη μανούλα μας (που μάλλον δεν το έφαγε η ίδια) :
Όλα τα δωράκια μας μαζεμένα:


Και η έκπληξή μας για σήμερα ! ! ! Μαμά μου σ' αγαπώ γιατί:

Θέλετε να δείτε και πώς μοιάζει η μαμά μας:


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ!!!!!!
Και το τραγουδάκι της εβδομάδας, αφιερωμένο σε όλες τις μανούλες του κόσμου:

...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου