ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ, Teachers4Europe 2016-17


Αύριο Τρίτη 9/5/2017, ημέρα της Ευρώπης, από 10:00-14:00 στην αίθ. Χατζή στα Παλαιά Σφαγεία, θα γίνει η τελετή λήξης του προγράμματος Teachers4Europe σε συνεργασία με το Europe Direct Ηπείρου και τους Πρεσβευτές της δράσης κ. Εύη Σακελλαροπούλου για την Α/θμια και κ. Περικλή Χρήστου για την Β/θμια Εκπ/ση.
Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης:


Κι εδώ οι σχετικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα:
http://www.naftemporiki.gr/story/1231880/ekdiloseis-se-oli-ti-xora-gia-tin-imera-tis-europis
........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου