ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...

Η φετινή μας προσέγγιση στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, έγινε μέσω της αγαπημένης "Ντενεκεδούπολης" και της "Ειρήνης" του Αριστοφάνη, καθώς και μέσα από ηχητικά ντοκουμέντα και εικόνες από βιβλία, περιοδικά και το διαδίκτυο.
 
 Δείτε τον καταπληκτικό τρόπο με τον οποίο αποτύπωσαν τα παιδιά, το θέμα που επεξεργαστήκαμε:
 
 


Γράψαμε τα δικά μας συνθήματα:


Ζωγραφίσαμε τους αγαπημένους μας ήρωες: Μιλήσαμε για την Ειρήνη και τα χρώματά της, τα σύμβολά της και τα δώρα της, αλλά και ζωγραφίσαμε ανάλογα με τα χρώματα που μας εμπνέουν, ακούγοντας αυτές τις δύο λέξεις:

 Τα περιστέρια της ειρήνης με τις παλαμίτσες μας:

 Η ομαδική μας με καπάκια:

 Ελλάδα και Ειρήνη πάνε πάντα μαζί:

Κι ένα γαρύφαλο στο πέτο:


Τέλος διαδηλώσαμε στην αυλή, μετά από το σημερινό κούνημα του Εγκέλαδου, που μας ανάγκασε να μείνουμε έξω:
 .............................................................

1 σχόλιο:

  1. Όλα μου άρεσαν Ντίνα μου,το κάθε ένα ήταν ξεχωριστό και ιδιαίτερο! Μπράβο σας!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή