ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...

Την Κυριακή 8/11/2015 στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και την Περ/κη Δ/νση  ΠΕ και ΔΕ Ηπείρου, συνδιοργανώνουν Φεστιβάλ για το Περιβάλλον και την Αειφορία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.
Το Φεστιβάλ συντονίζει, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Κατερίνα Πλακίτση.

Το τμήμα μας συμμετέχει στο Φεστιβάλ, με τις τελευταίες δράσεις των μαθητών για την Αειφορία και το Περιβάλλον (για τις οποίες θα γίνει εκτενής ανάρτηση μετά τη λήξη του Φεστιβάλ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου