ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗ HELMEPA !!!!

Με πολύ μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε, ότι η περσινή ομάδα μου, βγήκε πρώτη στην Ηπειρο στις δράσεις της HELMEPA JUNIOR και ένας μαθητής με έναν σύνοδο γονέα , εμένα και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Ιωαννίνων, θα ταξιδέψουμε στις 10 και 11 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στο 22ο Συμβούλιο Αντιπροσώπων, μαζί με αλλά 12 παιδια-μελη της HELMEPA από όλη την Ελλάδα !!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσημο δείπνο -γνωριμία στις 10/12 και επίσκεψη στο Πλανητάριο και στις 11/12  θα ακολουθήσει η παρουσίαση της δουλειάς και η βράβευσή μας !!!!
Όλα τα έξοδα καλύπτονται από τη HELMEPA και την ευχαριστούμε πολύ γι αυτό! 
Ο τυχερός μαθητής της ομάδας μου που επιλεχθηκε μετά απο κληρωση και θα εκπροσωπήσει όλη την Ηπειρο, είναι ο Χ. Λ. 
Ευχαριστούμε πολύ τη HELMEPA για όλη της τη βοηθεια στο πρόγραμμά μας και για τις εμπειρίες και Αξίες Ζωής με τις οποίες ενδυναμώνει τα παιδιά μας!!!!
Καλή συνέχεια στο έργο της κι εμείς είμαστε ξανά εδώ να στηρίξουμε τις δράσεις της με τους μικρούς περιβαλλοντολόγους μας !!!!!

1 σχόλιο:

  1. Μα τι να πω πια; Έχετε σαρώσει φέτος!!! Να πω εις ανώτερα; Εγώ θα πω καλή συνέχεια με αγάπη κι αντοχή και δράση περιβαλλοντική, διότι εκεί το κατέχετε πολύ το σπορ!!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή