ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ....ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ

Αύριο 11-2 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών θα λάβει χώρα το Φεστιβάλ για το Περιβάλλον και την Αειφορία, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου. 
69 Φορείς και σχολεία της πόλης μας θα πάρουν μέρος, προσεγγίζοντας με τη δική τους ματιά το θέμα.
Το δικό μας περίπτερο:


Ο ηλιακός μας φούρνος, Το πείραμα για τη διάβρωση του εδάφους, Το πείραμα για το χρόνο αποσύνθεσης των υλικών (πλαστικό, χαρτί, μπανάνα, αλουμίνιο), η Γη μας που αρρώστησε:
Οι καταπληκτικές προβλέψεις των μικρών επιστημόνων ΠΡΙΝ το πείραμα :

Και φυσικά οι υπογραφές τους για το copy right του ζητήματος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου