ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

Αγαπημένοι μου φίλοι, καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου ιστολόγιο ...Μέσα από εδώ, θα προσπαθήσω να σας μεταδώσω, λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σχολείο μας, το 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα ....Το σχολείο
αποτελείται από τρία τμήματα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δύο τμήματα προαιρετικού Ολοήμερου...Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη αγαπημένη παρέα, που ο καθένας θα αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός και θα μπορεί κάθε στιγμή να εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει ....ελεύθερος....

Βασικός σκοπός του ιστότοπου, είναι το άνοιγμα του σχολείου προς όλους. Η επικοινωνία με τους γονείς, η ανατροφοδότηση των μαθητών και κυρίως η αλλαγή της άποψης που ίσχυε μέχρι πρόσφατα ότι το Νηπιαγωγείο είναι ένας χαρούμενος παιδότοπος!!! Αυτό γίνεται μέσω της παρουσίασης δείγματος της δουλειάς μας, των δράσεων και των προγραμμάτων του σχολείου.

Σας δηλώνουμε ότι στο σχολείο τηρείται αρχείο με τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων των μαθητών μας, για την εμφάνιση φωτογραφιών και προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους με καλυμμένα τα πρόσωπα.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ eTwinning

Ξεκίνησε σήμερα το 3ήμερο πανελλήνιο συνέδριο eTwinning στην Πάτρα, με πάνω από 700 σύνεδρους  και σχεδόν 80 εισηγητές !!!
Αύριο το πρωί, παρουσιάζω το eTwinning project #Μύθοι του Αισώπου#, που υλοποίησα με τα παιδιά της τάξης μου την περσινή χρονιά και τιμήθηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης.
Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όλα αυτά τα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους, που στήριξαν ηθικά και έμπρακτα κάθε δράση που κάναμε και την προχώρησαν ακόμη παραπέρα!!!!
Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά!!!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ.
.........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου